Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Co je Foodora a jak funguje: kompletní průvodce

Administrátor 0

Co je Foodora a jak funguje: kompletní průvodce

Foodora je online platforma, která spojuje zákazníky s restauracemi a umožňuje objednávání jídla s doručením až k vašim dveřím. V tomto článku se podíváme na historii společnosti Foodora, jak můžete objednat jídlo přes tuto platformu, jaké platební možnosti máte k dispozici, kde Foodora doručuje, jaké restaurace spolupracují s Foodora, jak probíhá doručení jídla, jak hodnotit služby Foodora, jak se stát řidičem pro Foodora, bezpečnostní opatření na Foodora, jak využít slevové kódy a jak kontaktovat zákaznickou podporu.

Historie společnosti Foodora

Foodora byla založena v roce 2014 v Mnichově a od té doby se rozšířila do mnoha zemí po celém světě, včetně České republiky. Společnost se zaměřuje na poskytování vysoké kvality služeb a spokojenosti zákazníků. Foodora je součástí Nadace Delivery Hero, která je jedním z předních globálních hráčů v oblasti doručování jídla.

Jak si objednat jídlo přes Foodora

Pro objednání jídla přes Foodora stačí stáhnout mobilní aplikaci nebo navštívit webovou stránku. Poté si vyberte restauraci, menu a potvrdíte objednávku. Můžete si vybrat buď doručení až k vašim dveřím nebo osobní odběr.

Platební možnosti na Foodora

Na Foodora můžete platit různými způsoby, včetně platebních karet, online platebních metod nebo hotovostí při doručení. Platba je zabezpečena a můžete si být jisti, že vaše údaje jsou v bezpečí.

Kde Foodora doručuje

Foodora doručuje do většiny měst v České republice, včetně Prahy, Brna, Ostravy a dalších. Stačí zadat svou adresu a zjistit, zda je doručení dostupné ve vaší lokalitě.

Jaké restaurace spolupracují s Foodora

Foodora spolupracuje s širokým spektrem restaurací, od místních podniků až po mezinárodní řetězce. Můžete si vybírat z různých kuchyní a jídel a vždy najdete něco, co vám chutná.

Jak probíhá doručení jídla

Po potvrzení objednávky vám bude zobrazen odhadovaný čas doručení. Poté vás řidič Foodora kontaktuje a doručí vám vaše jídlo. Můžete sledovat stav objednávky v reálném čase pomocí mobilní aplikace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *